Badkamer Keuken en Toilet

Badkamerinstallatie van A tot Z

Is uw badkamer, keuken of toilet toe aan een opknapbeurt of wilt u iets totaal anders? Dan bent u bij Pijpers Installatietechniek aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u de complete badkamerrenovatie, van a tot z.

Wanneer u plannen heeft om uw Badkamer, Keuken en/of Toiletruimte te renoveren / verbouwen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we samen met u kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Daarvoor maken wij graag met u een afspraak en komen ter plaatse bekijken wat de mogelijkheden zijn zodat u straks een badkamer, keuken en/of toilet heeft die precies past bij uw wensen. Over de installatie en alles wat er bij de verbouwing van uw badkamer komt kijken, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij verzorgen uw renovatie namelijk van sloop tot oplevering

Wij nemen u namelijk alle zorg uit handen en coördineren de renovatie van uw badkamer tot in de puntjes. Dit omvat dus ook het timmer, stuc, elektra en tegelwerk . Daarbij worden alle werkzaamheden die hierbij komen kijken door Pijpers Installatietechniek zelf geregeld. En daar waar wij niet over de juiste expertise beschikken, wordt samengewerkt met enkele vaste en vakbekwame partners. Denk hierbij aan erkende elektro of timmermannen. Overall heeft u echter één aanspreekpunt voor het gehele traject van badkamerrenovatie.

Wij maken, verbouwen en renoveren dan ook badkamers in alle soorten en maten, van eenvoudige toiletcombinaties met douche tot luxe en uitgebreide badkamers compleet met sauna en stoomcabine.

Maar ook voor verhoogde toiletpotten of speciale aanpassingen voor uw oudere dag, zoals grepen en beugels bij uw douche of bad en complete badkamervoorzieningen voor mindervaliden behoren tot onze werkzaamheden.

Advies nodig?

Vrijblijvend advies

Weet u niet zeker wat er met uw badkamer, keuken of toilet mogelijk is? bel ons voor afspraak en/of een vrijblijvend advies.