Nieuwe CV ketel nodig?

CV Ketel

Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zullen u adviseren en uitleggen waarmee u rekening moet houden tijdens de aankoop van een nieuwe centrale verwarmingsketel.

U kunt bij ons altijd terecht voor een passend advies.

Wij voorzien u graag van een op maat gemaakt advies waardoor u uw huidige verwarmingskosten kunt reduceren.

Onderhoud en installatie nieuwe CV ketel

Naast de verkoop van CV ketels, kunnen wij voor u ook de gehele installatie alsmede het onderhoud verzorgen waardoor uw centraleverwarmingsketel een lange houdbaarheid krijgt.

Kortom, bij Pijpers Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van een hoog rendements CV ketel, bijbehorende installatie alsmede het onderhoud.

 
 

Verwarming aanleggen

Centrale Verwarming

Goedwerkende centrale verwarming is essentieel voor een heerlijk warm en gezellig huis. Wij leggen met de grootste vakkundigheid uw verwarming aan, zodat u snel van uw warme huis kunt genieten.

Vloerverwarming

Naast het installeren van radiatoren behoort ook vloerverwarming tot onze specialiteiten. Vloerverwarming verwarmt de vloer egaal waardoor het comfort in uw woning sterk wordt verhoogd. Voor iedere woning is vloerverwarming mogelijk, dus ook voor uw vloer!

 
 

Leidingwerk aanleggen

Keuken, Badkamer en Toilet

Installatietechniek Pijpers is gespecialiseerd in de voorbereiding van uw keuken, badkamer en Toilet. Geheel naar uw wens.

Waar wordt een gas en/of waterleiding het beste geplaatst? Wij denken met u mee, want met een goede voorbereiding is de installatie van uw keuken een stuk eenvoudiger.

We sluiten ook uw gasfornuis aan en monteren alles geheel naar uw wens.

Het aanleggen van gas en waterleidingen is zeer specialistisch werk, wat u het beste kunt overlaten aan een vakman. Wij zorgen ervoor dat uw leidingen netjes en veilig worden aangelegd. Uiteraard volgens de laatste voorschriften, zodat de kans op een lekkage minimaal is. Heeft u toch last van een lekkage? Dan lossen wij dit snel voor u op..

Afvoer en riolering

Ook voor het aanleggen van een afvoer en het aansluiten hiervan op een toilet, wastafel of riool kunt u ons inschakelen. Heeft u last van een verstopping in uw riool, wc, douche afvoer of gootsteen?. Voor zowel het ontstoppen van uw afvoer als de riolering draaien wij onze hand niet om.